General


Us donem la benvinguda al nou lloc web del Duatló de Lleida! Amb aquesta renovació volem oferir-vos un punt clau d’informació sobre l’esdeveniment que pugui respondre a les necessitats dels duatletes i corredors. Així doncs, a la part superior trobareu el menú on podreu consultar tota la informació per participar en el Duatló, les actualitzacions en forma de notícia que anirem publicant, un racó d’agraïment als nostres patrocinadors i col·laboradors i l’apartat de voluntariat. Aquesta última secció és molt important per al correcte funcionament d’un esdeveniment d’aquesta magnitut, així que ens hem proposat presentar-vos moltes novetats en aquest tema.

La nova web és una eina que volem fer accesible i útil per a tothom, així que no dubteu en contactar amb nosaltres si teniu alguna dubte o suggerència.

Ens veiem aviat!

1 Comment

  1. I’m impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s both educative and amusing, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The issue is an issue that too few men and women are speaking intelligently about. I am very happy I came across this during my search for something regarding this.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Post comment